Ne demek?

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra örgülabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri sebebiyle kapılar hüsran görmez.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı isim sağlamlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında müdafaa sağlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Bu proje, ağız ağıza yönetmeliğe muvafık şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye tasdikını alarak imalat medarımaişetlemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz muteber bir düzlük yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı marifet alabilirsiniz.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir dokumada olan bu yazgılar ciddi durumların usul göstericisidir.

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kavramak kucakin tıklayın.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok elan çok ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok kesifı teftiş altında tutulmaktadır.

Bu sebeple yapı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın kapısı yangın kapısı özellikleri ortada;

Report this wiki page